Taide
Käden päiväkirja (kokonaan Flash ja aukeaa uuteen ikkunaan):

  CV (Curriculum Vitae)
Diary of a hand   Curriculum Vitae
Pohjimmiltaan kyse on tarpeesta, pakosta.
Tarpeesta tehdä jotakin käsillään, halusta piirtää ja värittää, ilmaista itseään. Sillä ei ole mitään tekemistä hyväksytyksi tulemisen kanssa, rakkaudentarpeesta, ei urasuunnitteluista kuvataiteilijana kera maineen ja mammonan, ei edes kommunikaatiosta muiden ihmisten kanssa. Tarve taiteeseen ja visuaaliseen ilmaisuun on perustarve.

Aiheet kuviini tulevat elämästä: lapsuuden muistot, naisena oleminen ja naiseuden kokeminen yhteiskunnassamme, kuvat markkinoinnista ja mainonnasta ja niiden yritys vaikuttaa katsojaan, länsimaailman historia on inspiroiva lähde kuin myös politiikka, helppo digitaalinen kuvankäsittely asettaa kyseenalaiseksi "totuudet" kuvassa, ja futuristiset näyt kiehtovat aina mieltäni.

Olen tehnyt kuvia koko ikäni. Aluksi piirtäen ja maalaten, nyt digitaalisesti. Sivellin vaihtui tietokoneeseen. Taidekoulut opettivat minua kurinalaisuuteen ja kriittiseen tapaan katsoa, elämä on opettanut arvostamaan sen moninaisia muotoja ja erilaisuutta. Olen käyttänyt hyvinkin erilaisia materiaaleja töissäni, kuten kuvista voi nähdä.